Q1 Sanitair sluit meerjarige huurovereenkomst voor winkelruimte in Beuningen (gld)

19 maart 2019
Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft voor Opportunity Vastgoed bemiddeld in de verhuur van Hadrianussingel 44 te Beuningen (gld) welke vanaf 1 juni 2019 gehuurd gaat worden door Q1 Sanitair.

Met de plaatsing van Q1 Sanitair heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars ervoor gezorgd dat er binnen een zeer korte termijn naast Kidsroom nog een tweede gerenommeerde partij winkelruimte gaat huren op het shoppingpark, in totaal zal Q1 Sanitair 1.078 m2 v.v.o. gaan huren.

Q1 Sanitair opent in Beuningen (gld) haar 10e vestiging in Nederland. Q1Sanitair.nl is de specialist in sanitair, keukenkranen en plaat- en designradiatoren voor de bad- en woonkamer. Zij zijn al jaren succesvol actief met een online webshop in sanitaire artikelen onder de naam www.Q1sanitair.nl. In de winkel in Beuningen (gld) zult u in de loop van 2019 een ruime representatieve keuze uit hun assortiment gaan vinden, waarbij zij tevens een professioneel advies bieden. Ook tekeningen en montage behoren desgewenst tot de mogelijkheden.

Het gehuurde is gelegen op shoppingpark "De Heuve", welke aan afrit van de A73 is gelegen en kent vele landelijke partijen waaronder McDonalds, Mandemakers Keukens, Gamma, Topshelf Living, Sportsworld, Badkamer voordeelshop, Keukenkampioen en diverse andere partijen in de grootschalige detailhandel en sport en leisure.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis, heeft deze transactie tot stand mogen brengen namens verhuurder Opportunity Vastgoed.

Terug naar nieuwsoverzicht