Amsterdam Bilderdijkstraat, De Clerqstraat & Da Costakade (Mixed use) Verhuurd

Verhuurd

Amsterdam Bilderdijkstraat, De Clerqstraat & Da Costakade (Mixed use)

Winkels

23 Appartementen en circa 4.000 m2 winkelruimte (zijnde 4 winkelunits) op een toplocatie midden in de bruisende stadswijk Oud-West in Amsterdam. De objecten zijn gelegen aan de Bilderdijkstraat, De Clerqstraat en Da Costakade.

Bilderdijkstraat, De Clerqstraat & Da Costakade
Amsterdam

Omschrijving

Het eigendom bestaat uit circa 4.000 m2 winkelruimte (zijnde vier winkelunits) in de plint en 23 appartementen (met een gemiddeld oppervlak van 70m2) verspreid over de bovengelegen etages.

De appartementen en winkelruimtes, gelegen aan de Bilderdijkstraat, De Clerqstraat en Da Costakade, bevinden zich midden in de populaire en bruisende stadswijk Oud-West in Amsterdam. De wijk Oud-West grenst direct aan het centrum en is een bijzonder stukje Amsterdam. Het is een zeer geliefde buurt die barst van de lekkere restaurantjes, hipste designshops en gezellige caf├ęs.

Van de 23 appartementen bevinden zich er 8 aan de Bilderdijkstraat, 4 aan de De Clerqstraat en 11 aan de Da Costakade. De laatstgenoemde appartementen kijken uit over de Da Costagracht, waar ook de voor Amsterdam typerende woonboten hun intrede hebben gemaakt. De meeste appartementen hebben een klassiek Amsterdams karakter, zowel qua gevelaanzicht als indeling.

De winkelpanden zijn tevens verspreid gesitueerd over de Bilderdijkstraat, De Clerqstraat en Da Costakade, waarvan het winkelpand op de hoek van de Bilderdijkstraat en De Clerqstraat (een belangrijk knooppunt in de wijk) de meest prominente positie inneemt.

 

Lees meer

Details

Plaats Amsterdam
Straat Bilderdijkstraat, De Clerqstraat & Da Costakade
Type vastgoed Winkels, Woningen
Eigenaar Opportunity Vastgoed B.V.
Grond Erfpacht
Kadstrale info AMSTERDAM Q, Q 7688

Kaart

Ik ben geïnteresseerd in dit object

Amsterdam - Bilderdijkstraat, De Clerqstraat & Da Costakade (Mixed use)