Beuningen Hadrianussingel Verhuurd

Verhuurd

Beuningen Hadrianussingel

Bedrijfsruimtes

Dit twee verdiepingen tellend gebouw kent totaal vier commerciële ruimtes. Het geheel ligt in het zuidwesten van Beuningen, vlakbij Nijmegen. Het pand is strategisch gelegen bij de entree van winkelpark "De Heuve", tegenover een McDonalds. Via de nabijgelegen A73 profiteert de accommodatie van een goede bereikbaarheid met de auto.

Hadrianussingel 36-40-44
Beuningen

Omschrijving

Winkel-/commerciële ruimte gelegen op shoppingpark "De Heuve" in Beuningen. Het verzamelgebouw kent totaal vier commerciële ruimtes en is o.a. geschikt voor perifere en grootschalige detailhandel, leisure en sportvoorzieningen (met ondersteunende horeca).

De bedrijfs-/winkelruimte is strategisch gelegen bij de entree van het winkelpark, tegenover McDonalds, nabij Mandemakers Keukens, tuincentrum Overvecht, GAMMA, Frits Wolf tuinmeubelen, Topshelf, badkamervoordeelshop, kidsroom, restaurant Aan Tafel en Derks Sportcentra. 

Het winkel-/bedrijfspand is gelegen op zichtlocatie aan het begin van het shoppingpark gelegen aan de Hadrianussingel. Het pand profiteert door de nabij gelegen oprit/afslag van snelweg A73 van een goede bereikbaarheid. Tevens bevindt zich een bushalte tegenover het pand. 

Het pand beschikt over voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Lees meer

Details

Plaats Beuningen
Straat Hadrianussingel 36-40-44
Type vastgoed Bedrijfsruimtes, Winkels
Oppervlakte 4.099 m2
Eigenaar Opportunity Vastgoed B.V.
Grond Eigen grond
Kadstrale info BEUNINGEN, H 1482/1483

Kaart

Ik ben geïnteresseerd in dit object

Beuningen - Hadrianussingel