Moerdijk Graanweg Verhuurd

Verhuurd

Moerdijk Graanweg

Bedrijfsruimtes

Deze logistieke bedrijfsruimte ligt op industrieterrein "Moerdijk". Het pand is perfect gelegen vanwege de aanwezigheid van rivier Hollands Diep (verbindt de Waal en de Rijn) en de nabijgelegen A17 (verbindt de haven van Rotterdam met de haven van Antwerpen).

Graanweg 17
Moerdijk

Omschrijving

Op de Graanweg te Moerdijk (logistieke hotspot nr. 1 in 2017) wordt een hoogwaardig logistiek distributiecentrum ontwikkeld. Het DC is gelegen op industrieterrein "Moerdijk".

Bedrijventerrein Moerdijk is strategisch gelegen tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen. Het terrein beschikt over uitstekende multimodale voorzieningen door de aanwezigheid van zowel zee- als binnenvaarthavens, spooraansluiting en twee directe aansluitingen op het rijkswegennet. Moerdijk kenmerkt zich verder door een verscheidenheid aan bedrijfsactiviteiten, een ruime opzet van het bedrijvenpark en goede gezamenlijke voorzieningen, zoals beveiliging. 

Moerdijk ligt op een knooppunt van snelwegen. Het heeft directe aansluitingen op de A16 (Antwerpen-Breda-Rotterdam), A59 en A17 (Moerdijk-Roosendaal-Antwerpen). Deze zijn aangesloten op belangrijke Oost-West verbindingen, zoals de A15 en de A58. Ook het Europese achterland is daarmee uitstekend bereikbaar. 

Het logistieke complex omvat in totaal circa:
- warehouse circa 18.000 m2 bvo;
- mezzanine circa 1.200 m2 bvo;
- kantoor begane grond + 1e verdieping circa 700 m2.

 

Lees meer

Details

Plaats Moerdijk
Straat Graanweg 17
Type vastgoed Bedrijfsruimtes
Oppervlakte 30.150 m2
Eigenaar Opportunity Vastgoed B.V.
Grond Eigen grond
Kadstrale info KLUNDERT, C 1995

Kaart

Ik ben geïnteresseerd in dit object

Moerdijk - Graanweg

The form contains errors