Rotterdam Lichtenauerlaan Verhuurd

Verhuurd

Rotterdam Lichtenauerlaan

Kantoren

Zelfstandig, modern en kleinschalig kantoorgebouw van circa 2.100 m² kantoorruimte, op het representatieve kantorenpark "Brainpark II" in Rotterdam. Het gebouw beschikt over een eigen parkeerterrein van 38 parkeerplaatsen.

Lichtenauerlaan 222-240
Rotterdam

Omschrijving

Zelfstandig en modern kantoorgebouw van circa 2.100m² kantoorruimte op het representatieve kantorenpark "Brainpark II" in Rotterdam.

Het kleinschalige kantoorgebouw is gesitueerd in het uitstekend gelegen, fraaie kantorenpark Brainpark II, direct aan de op- en afritten van de A16 en naast metro en busstation Kralingse Zoom. Brainpark II bestaat uit 12 representatieve panden gebouwd in een zelfde bouwstijl langs een groene laan. 

Door de ligging in de directe nabijheid van de op- en afritten van A16, onderdeel van de ring rond Rotterdam, is Brainpark II een van de best en snelst bereikbare kantorenparken in de regio. Ook met het OV is de bereikbaarheid erg goed. Brainpark II ligt direct ten noorden van het metro/busstation Kralingse Zoom, waardoor NS-station Alexander en het centrum van Rotterdam in minder dan 10 minuten op eenvoudige wijze te bereiken zijn.

Het gebouw beschikt over een afsluitbaar parkeerterrein voor 38 auto's.

 

Lees meer

Details

Plaats Rotterdam
Straat Lichtenauerlaan 222-240
Type vastgoed Kantoren
Oppervlakte 2.102 m2
Parkeerplaatsen 38
Eigenaar Opportunity Vastgoed B.V.
Grond Eigen grond
Kadstrale info KRALINGEN, L 2041

Kaart

Ik ben geïnteresseerd in dit object

Rotterdam - Lichtenauerlaan