Rotterdam Waalhaven ZZ Nog enkele kantoorruimtes te huur

Nog enkele kantoorruimtes te huur

Rotterdam Waalhaven ZZ

Kantoren

Representatief vrijstaand kantoorgebouw "Havenstaete II" van in totaal 3.416 m2 aan de Waalhaven ZZ 12 te Rotterdam. Het object is gelegen op een prominente locatie op bedrijventerrein "Waalhaven-Zuid" aan de doorgaande weg die de Waalhaven met de A15 en S102 verbindt.

Waalhaven Zuidzijde 12
Rotterdam
Ik ben geïnteresseerd in dit object

Omschrijving

Representatief vrijstaand kantoorgebouw "Havenstaete II" van totaal 3.416 m2 aan de Waalhaven ZZ 12 te Rotterdam. Het object is gelegen op een prominente locatie op bedrijventerrein "Waalhaven-Zuid" aan de doorgaande weg die de Waalhaven met de A15 en S102 verbindt.

Het gebouw "Havenstaete II" is centraal gelegen in het Waalhaven gebied in de directe omgeving van met name bedrijven en instellingen die zich bezig houden met activiteiten die gelieerd zijn aan de haven- en de transportsector. 

De bereikbaarheid is zowel met de auto als met openbaar vervoer erg goed. De Waalhaven Zuidzijde heeft een goede aansluiting op de Ring Rotterdam met de snelwegen A15 (Rotterdam Europoort – Nijmegen en A29 (Rotterdam – Zierikzee). Het Waalhaven gebied is tevens goed te bereiken via metrostations Zuidplein en Slinge en via buslijnen (60, 61, 68 en 69). Tegenover het kantoorpand is de bushalte gelegen. 

Het kantoorgebouw beschikt over een uitstekende parkeernorm van 1:30. De 114 parkeerplaatsen zijn gelegen op een eigen afgesloten terrein.

Voor verhuur zijn enkele kantoorruimtes beschikbaar.

Lees meer

Details

Plaats Rotterdam
Straat Waalhaven Zuidzijde 12
Type vastgoed Kantoren
Oppervlakte 3.416 m2
Parkeerplaatsen 114
Eigenaar Opportunity Vastgoed B.V.
Grond Eigen grond
Kadstrale info ROTTERDAM 12E AFD, AN 760

Kaart

Ik ben geïnteresseerd in dit object

Rotterdam - Waalhaven ZZ