Rotterdam Watermanweg Verhuurd

Verhuurd

Rotterdam Watermanweg

Winkels

Deze winkelruimte maakt onderdeel uit van de "Alexandrium Woonmall". Samen met het Alexandrium Shopping Center en Alexanderium Megastores, vormt de Alexandrium Woonmall het winkelgebied "Alexandrium", het grootste winkelcentrum van Rotterdam.

Watermanweg 207
Rotterdam

Omschrijving

De winkelruimte maakt onderdeel uit van de "Alexandrium Woonmall", die samen met "Alexandrium Megastores" en "Alexandrium Shopping Center" het winkelgebied "Alexandrium" vormen. Dit is het grootste winkelcentrum van Rotterdam.

De bereikbaarheid is zowel met de auto als met openbaar vervoer erg goed. Winkelgebied Alexandrium heeft een goede aansluiting met de naastgelegen rijksweg A20 (afrit 16 op 2 autominuten afstand) en er is voldoende parkeermogelijkheid op locatie. Daarnaast grenst het trein- en metrostation Rotterdam Alexander direct aan het winkelgebied.

In het winkelgebied bevinden zich o.a. ongeveer 200 winkelruimtes, onderverdeeld in circa 130 kleinere retailunits (Alexandrium Shopping Center), 16 grote filialen (Alexandrium Megastores) en 55 woonwinkels (Alexandrium Woonmall).

Lees meer

Details

Plaats Rotterdam
Straat Watermanweg 207
Type vastgoed Winkels
Oppervlakte 1.276 m2
Eigenaar Opportunity Vastgoed B.V.
Grond Eigen grond
Kadstrale info HILLEGERSBERG, C 5778

Kaart

Ik ben geïnteresseerd in dit object

Rotterdam - Watermanweg