Utrecht Catharijnesingel Te huur: multi functionele ruimte op de bg

Te huur: multi functionele ruimte op de bg

Utrecht Catharijnesingel

Kantoren

Perfect gelegen kantoorpand "Catharijneborch", direct aan winkelcentrum Hoog Catherijne en station Utrecht Centraal, met uitkijk over Moreelsepark en de gracht Catharijnesingel.

Catharijnesingel 56-57
Utrecht
Ik ben geïnteresseerd in dit object

Omschrijving

het kantoorgebouw Catharijneborch aan de Catharijnesingel 56-57 te Utrecht is gelegen op één van de top locaties van Utrecht. Deze locatie midden in het centrum van Utrecht grenst direct aan het winkelcentrum Hoog Catharijne en het Centraal Station Utrecht. Het gebouw bestaat uit 7 bouwlagen en heeft een totale vloeroppervlakte van circa 3.441 m² kantoorruimte. 

De directe omgeving van het Centraal Station Utrecht is één van de meest gewilde kantoorlocaties van Utrecht (en Nederland) en kent een breed scala aan huurders als Rabobank, Synchroon, The Office Operators en de Nederlandse Spoorwegen. 

Als onderdeel van het stedenbouwkundig project CU2030 wordt o.a. het water in de singel voor de deur van het kantoorgebouw weer teruggebracht. Hiermee wordt de historische singelstructuur rond de binnenstad in ere hersteld. Tevens heeft CU2030 als doel het stationsgebied van Utrecht veiliger en leefbaarder te maken, wat de locatie zeer ten goede komt.

Per eigen vervoer is de Catharijnesingel goed bereikbaar via de ring Utrecht en de uitvalswegen naar de rijkswegen A2 (afrit 8), A12 (afrit 17) en A27 (knooppunt Rijnsweerd) zijn circa tussen 10 en 20 minuten rijden. 

Door de ligging direct op het Centraal Station Utrecht is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer perfect te noemen. Centraal Station Utrecht is hét openbaar vervoer knooppunt waar trein en busverbindingen uit alle windstreken samen komen. Het Centraal Station Utrecht is gelegen op nog geen 200 meter loopafstand. 

Aan de zijkant van het kantoorgebouw is de parkeergarage Hoog Catharijne P1 gelegen met in totaal 359 parkeerplaatsen, 8 mindervalidenplaatsen en 3 elektrische oplaadpunten. Recht voor het kantoorgebouw is de inrit van de parkeergarage Hoog Catharijne P5 (Vredenburg) gelegen met in totaal 1.184 parkeerplaatsen, 13 elektrische oplaadpunten, 16 mindervalidenplaatsen en 10 familieplaatsen.

Voor verhuur is beschikbaar;

Kantoorruimte:
Begane grond circa 293 m²
Entresol circa 220 m²

Opslag:
Souterrain circa 321 m²
Kelder circa 257 m²

Lees meer

Details

Plaats Utrecht
Straat Catharijnesingel 56-57
Type vastgoed Kantoren
Oppervlakte 3.531 m2
Eigenaar Opportunity Vastgoed B.V.
Grond Erfpacht
Kadstrale info CATHARIJNE, D 7428

Kaart

Ik ben geïnteresseerd in dit object

Utrecht - Catharijnesingel