Utrecht Hollantlaan Verhuurd

Verhuurd

Utrecht Hollantlaan

Winkels

De grote winkelunits bevinden zich op bedrijvengebied/winkelpark "Kanaleneiland", in het zuiden van Utrecht. Hier zijn een groot aantal meubel-/ woonwinkels te vinden zijn (o.a een grote IKEA). Het pand bestaat uit twee winkelunits die beide over winkelruimte op de begane grond en de eerste verdieping beschikken.

Hollantlaan 24
Utrecht

Omschrijving

De grote showroom-/winkelruimtes bevinden zich op bedrijvengebied/winkelpark "Kanaleneiland", beter bekend als "Woonboulevard Utrecht".

De woonboulevard te Utrecht is de grootste woonboulevard van Nederland en huisvest onder andere IKEA, Keuken Kampioen, Trendhopper, Carpet Right, KVIK, Hartog Wonen, Riant meubelen, Auping Plaza en Montel. Tevens bevindt zich tegenover de woonboulevard een kantorenpark waar bedrijven zijn gevestigd, zoals ABN AMRO, Equens en Santander. 

Het pand bestaat uit twee winkelunits die beide over winkelruimte op de begane grond en de eerste verdieping beschikken. Voor de deur en op de gehele woonboulevard is ruim voldoende gelegenheid voor gratis parkeren.

De woonboulevard is centraal gelegen en uitstekend bereikbaar. De naastgelegen autosnelweg A12 bevindt zich op circa 2 minuten rijden. De sneltram stopt op enkele minuten loopafstand en heeft een perfecte verbinding met Centraal Station Utrecht.

Lees meer

Details

Plaats Utrecht
Straat Hollantlaan 24
Type vastgoed Winkels
Oppervlakte 1.663 m2
Eigenaar Opportunity Vastgoed B.V.
Grond Eigen grond
Kadstrale info UTRECHT, R 440

Kaart

Ik ben geïnteresseerd in dit object

Utrecht - Hollantlaan