Utrecht Kobaltweg Verhuurd

Verhuurd

Utrecht Kobaltweg

Bedrijfsruimtes

Dit kantoor-/ bedrijfspand is gelokaliseerd in het centrum van bedrijventerrein "Lage Weide", in het noordwesten van Utrecht. Het pand bestaat uit een bedrijfshal en twee kantoorcomponenten.

Kobaltweg 38-48
Utrecht

Omschrijving

Dit kantoor-/ bedrijfspand is gelokaliseerd in het centrum van bedrijventerrein "Lage Weide", langs de A2, aan de rand van Utrecht.

Bedrijventerrein Lage Weide is één van de oudste bedrijventerreinen van Nederland. Momenteel ligt het accent van het bedrijventerrein op logistiek en distributie. Lage Weide beschikt over een binnenhaven die toegankelijk is voor zeeschepen. Zodoende vindt er volop overslag plaats tussen water, spoor en wegen.

Het pand bestaat uit twee kantooronderdelen (beide met drie verdiepingen) en een bedrijfsruimte (gelegen tussen en aan de achterkant van de kantoorgebouwen). Aan de voorzijde van het pand is het mogelijk om op eigen terrein te parkeren.

Door de ligging nabij de Atoomweg, de doorgaande weg van het bedrijventerrein Lage Weide, is het object goed bereikbaar met eigen vervoer. De op- en afritten van de rijksweg A2 zijn binnen enkele minuten te bereiken. Het verkeersknooppunt Oudenrijn, waar de rijksweg A2 en A12 elkaar kruisen, is binnen 10 autominuten te bereiken. De rijkswegen A27 en A28 zijn via de Zuilense Ring goed bereikbaar. Vanaf Utrecht CS en NS-Station Maarssen is het object binnen 20 minuten met de bus bereikbaar. De bushalte bevindt zich aan de Atoomweg en ligt op een paar minuten loopafstand.

Lees meer

Details

Plaats Utrecht
Straat Kobaltweg 38-48
Type vastgoed Bedrijfsruimtes
Oppervlakte 2.708 m2
Parkeerplaatsen 8
Eigenaar Opportunity Vastgoed B.V.
Grond Eigen grond
Kadstrale info UTRECHT, E 546

Kaart

Ik ben geïnteresseerd in dit object

Utrecht - Kobaltweg