Utrecht Varrolaan Verhuurd

Verhuurd

Utrecht Varrolaan

Kantoren

Vier verdiepingen tellend kantoorpand, gelegen op kantorenpark "Rijnsweerd Noord", in het oosten van Utrecht. Het pand is gunstig gesitueerd aan knooppunt Rijnsweerd (A28 - A27) en bevindt zich op nog geen 10 minuten fietsen van het stadscentrum van Utrecht.

Varrolaan 51
Utrecht

Omschrijving

Vier verdiepingen tellend kantoorpand, gelegen op kantorenpark "Rijnsweerd Noord", in het oosten van Utrecht.

Rijnsweerd Noord heeft een perfecte aansluiting met Utrecht Oost en het Wilhelminapark. In het rustieke Wilheminapark bevinden zich een variëteit van horecagelegenheden. Tevens zijn in de nabijheid in de "Uithof" het Academisch Ziekenhuis "UMCU", de Universiteit Utrecht en de Hogeschool van Utrecht gehuisvest. 
Vele gerenommeerde bedrijven zijn gevestigd in Rijnsweerd, zoals CMS Derks Star Busmann, DAS Rechtsbijstand, ASR, EY, PWC, de Advocaten van Van Riet en het Provinciehuis.

Het object is uitstekend bereikbaar, zowel met het eigen als per openbaar vervoer. Via de Pythagoraslaan/ Waterlinieweg is een directe verbinding met de rijkswegen A12, A27 en A28. Via de HOV-baan (vrije busbaan) is het Centraal Station Utrecht snel te bereiken (buslijn 11). Reistijd circa 10 minuten. Ook met de fiets bevindt u zich binnen 10 minuten midden in het stadscentrum van Utrecht.

Rondom het kantoorgebouw is een parkeerterrein gelegen welke door middel van een slagboom is afgesloten.

 

 

Lees meer

Details

Plaats Utrecht
Straat Varrolaan 51
Type vastgoed Kantoren
Oppervlakte 2.239 m2
Parkeerplaatsen 49
Eigenaar Opportunity Vastgoed B.V.
Grond Erfpacht
Kadstrale info UTRECHT, N 942

Kaart

Ik ben geïnteresseerd in dit object

Utrecht - Varrolaan