Zaandam Peperstraat (Mixed use) Te huur

Te huur

Zaandam Peperstraat (Mixed use)

Winkels

Meerdere vastgoedobjecten, gelegen aan de Peperstraat (verlengde van de Gedempte Gracht) te Zaandam. De objecten bestaan uit een mix van winkels, kantoren, woningen en garageboxen.

Peperstraat
Zaandam
Ik ben geïnteresseerd in dit object

Omschrijving

Het bezit bestaat uit meerdere panden, gesitueerd aan beide zijden van de Peperstraat in Zaandam, lopende vanaf de Gedempte Gracht tot aan de H. Gerhardstraat. De vastgoedobjecten bestaan uit een mix van winkels, kantoorruimtes, woningen en garageboxen.

De Peperstraat is het verlengde van de Gedempte Gracht, het kernwinkelgebied van Zaandam. De Peperstraat heeft hierdoor aan de ene kant een fantastische verbinding met het hart van Zaandam én het daaraan grenzende station Zaandam. Aan de andere kant is via de H. Gerhardstraat een goede ontsluiting naar de A7, A8 en de ring Amsterdam (A10).

Aan het begin van de Peperstraat, gesitueerd aan rivier de Zaan en de Wilhelminasluis, bevindt zich de De Beatrixflat, bestaande uit een mix van appartementen en winkelruimtes. Verder richting de H. Gerhardstraat zijn aan zowel de linker- als rechterzijde jaren '60 gebouwen gesitueerd, bestaande uit een mix van winkels en kantoren in de plint, met daarboven woonappartementen. Halverwege de Peperstraat beschikt Opportunity Vastgoed ook nog over 25 garageboxen die verhuurd worden aan de bewoners.

Voor de mogelijkheden met betrekking tot de appartementen, winkels en kantoorruimtes kunt u contact opnemen met onze beheerder Prismaat Zaandam.

Lees meer

Details

Plaats Zaandam
Straat Peperstraat
Type vastgoed Winkels, Kantoren, Woningen
Oppervlakte 16.200 m2
Eigenaar Opportunity Vastgoed B.V.
Grond Eigen grond
Kadstrale info ZAANDAM, I 7271/7272/7502/7503/608/7663/7665

Kaart

Ik ben geïnteresseerd in dit object

Zaandam - Peperstraat (Mixed use)