Zeist 1e Hogeweg Herontwikkeling

1e Hogeweg
Herontwikkeling

Zeist 1e Hogeweg

Winkels

In het centrum van Zeist bevindt zich dit voormalige V&D warenhuis. Het pand is gelegen aan de recent vernieuwde 1e Hogeweg, in het kernwinkelgebied van Zeist.

1e Hogeweg 19
Zeist
Ik ben geïnteresseerd in dit object

Omschrijving

In het centrum van Zeist bevindt zich dit voormalige V&D warenhuis van circa 11.000m2. Het pand is gelegen aan de recent vernieuwde 1e Hogeweg, in het kernwinkelgebied van Zeist. Het winkelgebied is door o.a. de gemeente Zeist geüpgraded om het een gastvrijere en groenere uitstraling te geven. 

Met het vertrek van de V&D is in het hart van het centrum van Zeist een belangrijke trekker voor publiek verloren gegaan. De onderste laag van het gebouw biedt grote kansen voor huisvesten van een openbaar commercieel programma, door de aanwezigheid van een betonnen skeletstructuur en grote verdiepingshoogte. Op de hoger gelegen verdiepingen kan een gedifferentieerd woonprogramma worden gerealiseerd op een toplocatie.

Het woonprogramma zal bestaan uit diverse woontypologieën. Door het openbreken van het middendeel van het bestaande gebouw zijn de woningen verdeeld in een volume aan de 1e Hogeweg en een volume grenzend aan de binnentuin. Tussen deze twee volumes ontstaat een groene binnenwereld die zorgt voor volop daglicht in de woningen.

Lees meer

Details

Plaats Zeist
Straat 1e Hogeweg 19
Type vastgoed Winkels, Kantoren
Oppervlakte 11.071 m2
Eigenaar Opportunity Vastgoed B.V.
Grond Eigen grond
Kadstrale info ZEIST, H 4615

Kaart

Ik ben geïnteresseerd in dit object

Zeist - 1e Hogeweg