Zeist Waterigeweg Verhuurd

Verhuurd

Zeist Waterigeweg

Kantoren

Dit charmante 'art deco' kantoorgebouw uit de jaren '20, ook bekend als het voormalige schakelstation "PUEM", bevindt zich midden in een woonwijk in het zuiden van Zeist. Het pand staat geregistreerd als monumentaal pand.

Waterigeweg 2
Zeist

Omschrijving

Dit charmante monumentale 'art deco' kantoorgebouw uit de jaren '20, ook bekend als het voormalige schakelstation "PUEM", is gelegen aan de Waterigeweg 2, midden in een woonwijk aan het centrum van Zeist. Het pand bestaat uit een winkelruimte/showroom en een kantoor.

In de nabijheid van het pand bevindt zich Slot Zeist en het kerngebied van het dorp, met de vele winkels en horecagelegenheden, is gelegen op enkele minuten loopafstand.

De Waterigeweg is een belangrijke doorgaande route vanuit Driebergen richting Utrecht. Het verkeer vanuit Utrecht naar Driebergen wordt via de Waterigeweg geleid. Deze centrale ligging en de parkeermogelijkheden in nabije omgeving zorgen voor een uitstekende bereikbaarheid. Tevens kan men gebruik maken van de diverse busverbindingen die vertrekken van bushaltes op loopafstand van het pand.

Bij het pand is het mogelijk om op eigen terrein te parkeren. Ook is er gratis parkeergelegenheid in de woonwijk aan de achterzijde van het pand.

Lees meer

Details

Plaats Zeist
Straat Waterigeweg 2
Type vastgoed Kantoren, Winkels
Oppervlakte 1.457 m2
Eigenaar Opportunity Vastgoed B.V.
Grond Eigen grond
Kadstrale info ZEIST, N 5061

Kaart

Ik ben geïnteresseerd in dit object

Zeist - Waterigeweg