Zutphen Polplein Nog twee winkelruimtes te huur

Nog twee winkelruimtes te huur

Zutphen Polplein

Winkels

Ruim 33.000 m2 perifere winkelruimte gelegen aan het Polplein op bedrijventerrein "De Mars" in Zutphen. Het plein beschikt over een ruime, gratis parkeervoorziening. 

Polplein
Zutphen
Ik ben geïnteresseerd in dit object

Omschrijving

Ruim 33.000 m2 perifere winkelruimte gelegen aan het Polplein, op bedrijventerrein "De Mars" in Zutphen.

De Mars is een van de grootste bedrijventerreinen van Gelderland. Door de momentele herontwikkeling wordt De Mars beter bereikbaar, duurzamer en tijdsbestendig.

De Mars is goed bereikbaar door het nieuwe tracé van de N348 en de nieuwe fietspaden. Pal naast De Mars is een treinstation en een busstation. Achter het treinstation bevindt zich een P&R terrein met zo’n 350 parkeerplekken. Een uitgebreid netwerk voor fietsers en voetgangers verbindt het bedrijventerrein aan de nieuwe Noorderhaven met de OV knooppunten, met de binnenstad en de rest van Zutphen. 

Er bevinden zich meerdere internationale en nationale retailers aan het Polplein waaronder een Praxis, Leen Bakker, Bouwmarkt en Kwantum. Daarnaast bevindt zich de luxe woonboulevard Eijerkamp op nog geen kilometer afstand.

Het Polplein beschikt over een ruime, gratis parkeervoorziening. 

Momenteel zijn er nog twee winkelruimtes voor verhuur beschikbaar, met een vloeroppervlakte variërend tussen de 1.500 m2 en 3.500 m2.

Lees meer

Details

Plaats Zutphen
Straat Polplein
Type vastgoed Winkels
Oppervlakte 33.004 m2
Eigenaar Opportunity Vastgoed B.V.
Grond Eigen grond
Kadstrale info ZUTPHEN K 383/1358/1359/1361

Kaart

Ik ben geïnteresseerd in dit object

Zutphen - Polplein